Smittevern på Den Festivalen i Vangen

Den Festivalen i Vangen 2021 vil bli gjennomført i henhold til gjeldene smittevernregler. Våre tiltak vil følge både anbefalte og pålagte tiltak. Disse kan eventuelt endres på kort varsel ift. den gjeldende smittesituasjonen på Haugalandet.

Vi ber om at alle våre gjester følger helsemyndighetenes anbefalinger med hensyn til hygiene, avstand og andre aktuelle tiltak – rensestasjoner vil bli utplassert rundt på området.

Vi ber alle om å holde seg hjemme dersom de har influensalignende symptomer! 

REGISTERING MED QR-KODE

Vi vil ikke ha forhåndsregistrering i Vangen. Du registrerer ditt besøk i vårt smittesporingssystem ved ankomst via QR-kode. Vangenfamilien vil rettlede deg og bistå ved behov. 

HURTIGTESTING OG GYLDIG KORONASERTIFIKAT

Det vil være krav om gyldig koronasertifikat for å komme inn på festivalen. Husk å ha dette klart sammen med gyldig ID ved ankomst

Om du ikke er vaksinert og mangler dette, så vil vi tilby hurtigtest.

Vår teststasjon ligger på venstre side etter at du har kommet over broen i sør, og vil være åpen fredag i tidsrommet 14:00-20:00 og lørdag i tidsrommet 12:00-20:00. Hurtigtest vil være kostnadsfri for alle våre gjester med gyldig billett.

Vær gjerne tidlig ute for å unngå unødvendig kødannelse ved inngangen.  Festivalen vil bli avviklet med tre forskjellige kohorter. Kom gjerne sammen med dem du planlegger å gå på festival med, så kommer dere i samme kohort.

INFO OM GYLDIG KORONASERTIFIKAT

Dersom du har fått 1 av 2 doser vaksine, vil du få gyldig koronasertifikat når det er gått 3 uker etter vaksinasjonen. Du vil også få gyldig koronasertifikat om du har hatt korona de siste 6 månedene. 

Du kan vise fram sertifikatet digitalt, laste det ned på mobil, PC eller nettbrett eller ta en utskrift av sertifikatet på papir. Det er også laget en løsning for deg som ikke kan bruke smarttelefon, PC eller nettbrett, og dermed ikke har tilgang til helsenorge.no. Les mer om koronasertifikat på helsenorge.no.

Last ned helsenorge-appen