Rookie eller veteran?   

Musikkfestivaler er en av de beste måtene å tilbringe en lang sommerhelg: gode venner, gode band og gode minner. Vi har samlet våre topp festival tips for å sikre at helgen i Vangen blir ei helg du sent vil glemme.

 

1. Sjekk været

En sen sommerdag i Vangen kan by på mye forskjellig vær. Det er utrolig kjedelig å bli klissvåt om det plutselig skulle begynne å regne. Sjekk værmeldingen regelmessig før festivalen, og vær forberedt på forskjellige scenarioer.

2. Bedre føre var, enn ettersnar

Ingenting er kjedeligere enn å gå glipp av yndlings-sangen din fordi du står i do-kø. Ikke er det bedre dersom du virkelig MÅ tisse og det er kø. Derfor er det lurt å stille seg i kø før man er helt på krisestadiet.

3. Avtal et møtepunkt med gjengen

Er man en gjeng på festival er det lett å miste hverandre, en skal ha seg forfriskninger, en vil på do og to vil nærmere scenen. Avtal derfor å ha et sted man møtes hvis man blir helt borte for hverandre.

4. Solbriller

Mysende og anstrengte øyne er veldig ubehagelig i lengden. I tillegg er det viktig å beskytte øynene sine når sola er på sitt sterkeste. Er du på dag nummer to er det heller ingen som ser om du ser litt sliten bak solbrillene.

5. Vann

Vann, vann, og atter vann! Skal du tilbringe to fulle dager i Vangen kan det være lurt å bytte ut noen øl med et glass vann i blandt for å holde deg dehydrert.

6. Pass på hverandre

Pass godt på deg selv, vennene dine, og andre du møter på festivalen. Gjør du det vil alle få en trivelig festivalopplevelse.

7. Orienter deg

Det kan være lurt å orientere seg litt når det gjelder toaletter, vakter, mat eller drikke. Da vet du hvor du finner de forskjellige tingene dersom behovet skulle melde seg.

8. Solkrem

Dersom det er meldt fint vær er det lurt å ha på solkrem da du kan bli stående i solen i mange timer uten å merke at du er blitt solbrent.

9. Telefonen din

Dersom telefonen din har dårlig batteritid kan det være lurt å ha med en trådløs lader. I tillegg er det lurt med en liten plastpose du kan putte telefonen din i dersom det skulle regne. Da trenger du ikke tenke mer på om den blir våt, selv om du selv kan være gjennomvåt helt inn til skinnet.

10. Stemning

Sist men ikke minst, dans hemningsløst, syng av full hals, headbang så mye du orker og le så tannkjøttet tørker.

 

VI SATSER PÅ MAGISK STEMNING I AUGUST!