car.pool blir Vestlandssatsinga 2020!

car.pool kom og plugga inn instrumentene, sparka i gang festen og serverte oss en gloheit konsert uten et kjedelig sekund. Ungdommelig energi og spilleglede med modne ferdigheter, og en rå teft for å smi frem über-catchy låter. car.pool er en herlig eksplosjon av dansbar 80-talls pop og moderne rock, best servert live. For denne gjengen må ikke bare høres, de må danses til!

Delegatene fra de mange festivalene på 100 Dagar forrige helg var ikke i tvil, car.pool måtte bli Vestlandssatsinga 2020!
Vestlandssatsinga, med sitt utspring i 100 Dagar, er et fantastisk talentbyggingsprosjekt. Her samles en haug seriøse arrangører seg rundt en artist/band som man ønsker å gi et karriereløft.  Disse festivalene tilbyr totalt sett enormt viktig erfaring fra festivalspilling, turnering, planlegging og økonomistyring for artist. Som igjen bidrar med et trailerlass med oppmerksomhet… Dette gir CV-pimping delux for en artist i startgropa! Nå skal car.pool på veien sommeren igjennom og presentere seg for et bredt publikum, ta godt imot dem, ingen kommer til å trege på det!

Med på Vestlandssatsinga 2020 er hederlige: Malakoff, Musikkfest Stavanger, Utkant, FjordFolk, Tysnesfest, Mablis, Festidalen, Bygdalarm, Skånevik Bluesfestival, OmStock, Fest i Vest – Sagvåg i vinden, Den festivalen i Vangen og Vikedal Roots Music Festival.
Tidligere vinnere er bl.a. Kriminell Kunst, Silja Sol, Yuma Sun og I am K.