Husker dere i 2019? … Vi har gjort det igjen!!!😎
Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Av udødelige hits, gitarsoloer og allsang. Siden 2009 har de gledet konsert- og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene, og blitt et av Norges mest etterspurte og populære liveband. Fra å starte på små intime scener som Landmark i Bergen og Revolver i Oslo, til å selge ut Sentrum Scene og USF Verftet.

Yacht Rock er en samlebetegnelse på musikk som ble popularisert på USAs vestkyst på sent 70 og tidlig 80-tall. Med artister som Toto, Hall & Oates, Kenny Loggins og Steely Dan regjerte Yacht Rockerne hitlistene med silkemyk, melodisk rockemusikk ispedd R&B og jazz.

Med en virtuos samling musikere fra Bergens hyllede musikkmiljø gjør Fagernes Yacht Klubb «homage» til noen av sjangerens største hits med enorm respekt for kildematerialet. De stiller selvfølgelig med full blåserekke, perkusjon, to gitarister og fem vokalister. Med låter som Rosanna, What A Fool Believes, Ride Like The Wind og Africa er Vangen igjen satt for en ekte festaften!🥂
Den vil du ikke gå glipp av!!

KJØPT FESTIVALPASS

HØR PÅ VÅRE YACHT ROCK FAVORITTER

Foto: Anne Valeur