Joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning. Det er ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder.

I 2018 gave de ut “Face the Brutality”, deres første studioalbum på 9 år. Anmelderne trillet 5 av 6 i både Dagbladet, Aftenposten, Hamar Arbeiderblad, BT og GAFFA, og i utlandet høstet platen 7 av 10 i danske Diskant, 4 av 5 i Classic Pop Mag og 5 av 5 i Music News. Rask etterfulgt at “A Fool At Forty Is A Fool Indeed”, deres femte EP, i februar 2019.

Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger, både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en stadig voksende fanskare, og bandets låter har bl.a. blitt brukt i reklamer for Apple, Coca-Cola, Microsoft, Samsung og Google, i dataspill som FIFA-serien og «The Sims», samt i TV-programmer som «Workaholics» og «Vampire Diaries».

DATAROCK må også regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band. Deres 1000 konserter i 36 land inkluderer 20 turneer i USA, 8 i Australia – og konserter på festivaler som Coachella, Lollapalooza, Reading & Leeds, Summer Sonic, Hurricane, Sónar og Roskilde.

Fredag 20. august 2021 står Vangen for tur, og du er invitert til fest!!🥂

Hør på spotify

KJØP FESTIVALPASS

Foto: Sjur Egelandsdal Pollen