Et superpopulĂŚrt barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Her er det mye publikums-involvering og to forestillinger er aldri like.
Et av landets beste liveband serverer full pakke i Vangen i august. BigBang leverer alltid og vi garanterer at du ikke blir skuffet i august.
Joggedresser, dansbare hits, elleville liveshow og generelt god stemning. DATAROCK har vĂŚrt et av landets mest populĂŚre band i snart en mannsalder.
Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Siden 2009 har de gledet konsert- og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene.
Pogo Pops anno 2020 har med seg det beste fra over 30 ür med dedikert kvalitetsbevisst musikalitet, tilført nyvunnet spilleglede.
Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen.
To historiefortellende nomader som spiller drømmende indie-folk med elementer av elektronika, vakkert dandert med stemmene til paret Stefanie og Dennis. Dette er som skapt for en herlig stund i Vangen!
Sløtface er et energiske pop-punk som har fütt mye oppmerksomhet her hjemme, ogsü i det store utland. Nylig slapp de albumet Sorry For The Late Reply. Albumet har fütt stüende applaus fra en samlet musikkpresse, büde her hjemme og internasjonalt.
Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet «Tung, tung politisk rock» i 1999 til «NORSK BARSK METALL» som kom ut 26. oktober 2018 med fengende skråblikk på samfunnet, akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff ☠️
Ungdommelig energi og spilleglede med modne ferdigheter, og en rĂĽ teft for ĂĽ smi frem Ăźber-catchy lĂĽter. car.pool er en herlig eksplosjon av dansbar 80-talls pop og moderne rock, best servert live.
Den festivalen i Vangen skal alltid presentere lokal musikk, og gjerne unge musikere som vi har stor tro på.✨ Det er derfor en stor glede for oss å kunne presentere Emilie Røine Østebø!😍
Longfield & Super Skeleton slapp i november 2019 sin debutplate det blir garantert fest med gutta pü Den festivalen i Vangen 2021.