Pogo Pops anno 2020 har med seg det beste fra over 30 ür med dedikert kvalitetsbevisst musikalitet, tilført nyvunnet spilleglede.
To historiefortellende nomader som spiller drømmende indie-folk med elementer av elektronika, vakkert dandert med stemmene til paret Stefanie og Dennis. Dette er som skapt for en herlig stund i Vangen!
Sløtface er et energiske pop-punk som har fütt mye oppmerksomhet her hjemme, ogsü i det store utland. Nylig slapp de albumet Sorry For The Late Reply. Albumet har fütt stüende applaus fra en samlet musikkpresse, büde her hjemme og internasjonalt.
Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet «Tung, tung politisk rock» i 1999 til «NORSK BARSK METALL» som kom ut 26. oktober 2018 med fengende skråblikk på samfunnet, akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff ☠️
Ungdommelig energi og spilleglede med modne ferdigheter, og en rĂĽ teft for ĂĽ smi frem Ăźber-catchy lĂĽter. car.pool er en herlig eksplosjon av dansbar 80-talls pop og moderne rock, best servert live.
Som en av de fire store i norsk rock, har nok de fleste av oss et forhold til DUMDUM BOYS. De er et fascinerende fenomen. De startet pü topp, og sü har de bare blitt vÌrende der.
Den festivalen i Vangen skal alltid presentere lokal musikk, og gjerne unge musikere som vi har stor tro på.✨ Det er derfor en stor glede for oss å kunne presentere Emilie Røine Østebø!😍
Longfield & Super Skeleton slapp i november 2019 sin debutplate det blir garantert fest med gutta pü Den festivalen i Vangen 2020.
Jason Diakité, mer kjent som Timbuktu, er en av Sveriges største hiphop-artister. Siden første singelslipp i 1996 har han opptrådd både som soloartist og bland annet med funkbandet Damn!. Han har sluppet ett titals album, blitt tildelt mengder med Gull- og platinaskiver, vunnet åtte Grammipriser og fire P3 Gull-utmerkelser. Vi kan garantere en helt RÅ stemning når Timbuktu spiller i Vangen i august 2020!