Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer. Siden 2009 har de gledet konsert- og festivalgjengere med tolkninger av noen av de største Yacht Rock-klassikerne gjennom tidene.
Pogo Pops anno 2020 har med seg det beste fra over 30 ür med dedikert kvalitetsbevisst musikalitet, tilført nyvunnet spilleglede.
To historiefortellende nomader som spiller drømmende indie-folk med elementer av elektronika, vakkert dandert med stemmene til paret Stefanie og Dennis. Dette er som skapt for en herlig stund i Vangen!
Sløtface er et energiske pop-punk som har fütt mye oppmerksomhet her hjemme, ogsü i det store utland. Nylig slapp de albumet Sorry For The Late Reply. Albumet har fütt stüende applaus fra en samlet musikkpresse, büde her hjemme og internasjonalt.
Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humor i drøye femten år. Fra gjennombruddet «Tung, tung politisk rock» i 1999 til «NORSK BARSK METALL» som kom ut 26. oktober 2018 med fengende skråblikk på samfunnet, akkompagnert av blytunge rytmer og feite søttitallsinspirerte bluesriff ☠️
Ungdommelig energi og spilleglede med modne ferdigheter, og en rĂĽ teft for ĂĽ smi frem Ăźber-catchy lĂĽter. car.pool er en herlig eksplosjon av dansbar 80-talls pop og moderne rock, best servert live.
Den festivalen i Vangen skal alltid presentere lokal musikk, og gjerne unge musikere som vi har stor tro på.✨ Det er derfor en stor glede for oss å kunne presentere Emilie Røine Østebø!😍
Longfield & Super Skeleton slapp i november 2019 sin debutplate det blir garantert fest med gutta pü Den festivalen i Vangen 2021.
Jason Diakité, mer kjent som Timbuktu, er en av Sveriges største hiphop-artister. Siden første singelslipp i 1996 har han opptrådd både som soloartist og bland annet med funkbandet Damn!. Han har sluppet ett titals album, blitt tildelt mengder med Gull- og platinaskiver, vunnet åtte Grammipriser og fire P3 Gull-utmerkelser. Vi kan garantere en helt RÅ stemning når Timbuktu spiller i Vangen i august 2021!