Politi-logg, Lørdag 26.01.2019, presis kl. 22:00.
Lokasjon: Arena, Lervik Sentrum, Stord.
En eksplosjon av dimensjoner ble innrapportert, alle patruljer ble sendt til lokasjon. De ble møtt av en hel bygning i funky ubalanse, med et publikum i svett groove. Og et band så hett at de patruljerende måtte vrenge av seg uniformene og kaste seg taktfast inn i dansen. Siste tilbakemelding mottatt var en selfie med glinsende kropper i upassende dans. Kriminell Kunst fillerista 100 Dagar!

Mer om Kriminell Kunst

Deres musikalske univers er et massivt graffitiverk, og de benytter hele fargekartet. HipHop med feite rytmer, og refreng så uimotståelige at du blir revet med uansett om du ikke har hørt låten før. Dette er elegante rappere med relevante triks i bagasjen, og tonnevis med humor og attitudeI 2019 skal du ha med deg minst en festivalkonsert med denne gjengen! Og nå, som vinnere av Vestlandssatsinga 2019, blir det en hel bønsj med festivaljobber på dem. Dette er rett og slett kriminelt bra, og kunst av frekkeste sort!

Vestlandssatsinga, med sitt utspring i 100 Dagar, er et fantastisk talentbyggingsprosjekt. Her samles en rekke seriøse festivalarrangører seg rundt et band/artist man ønsker å gi et karriereløft. Festivalene tilbyr totalt sett en enormt viktig erfaring, med alt fra festivalspilling, honorar, og et trailerlass med oppmerksomhet. CV-pimping deluxe der altså! Og ikke minst, artisten eller artistene som vinner får vist seg for et stort og bredt publikum sommeren igjennom. Ta godt imot Kriminell Kunst, de har nemlig kommet for å bli, og i august kommer de altså for å lage storslagen fest i vangen!!

Med på Vestlandssatsinga 2019 er våre venner i: Malakoff, Musikkfest Stavanger, Utkant, Skral, Tysnesfest, Mablis, Festidalen, Bygdalarm, Skånevik Bluesfestival, OmStock, Fest i Vest, Vikedal Roots Music Festival, sammen med selvfølgelig Den Festivalen i Vangen.

Snakkes i Vangen, det blir kriminelt bra!!

 

FACEBOOK    YOUTUBE

 

Bilder