I mars i 2018 laget Dagny fest for et fullsatt Høvleriet, en fest altfor få fikk være med på. Fortvil ikke, for nå har vi gleden av å invitere til en enda større fest med et enda større dansegulv! I august returnerer Dagny tilbake til Haugesund, og Den Festivalen i Vangen!!

Mer om Dagny

Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018. Dagnys nyeste singler «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» sammen med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet nærmere 60 millioner ganger på Spotify. I 2018 har også 3 av låtene hennes vært å høre i den populære amerikanske TV-serien «The Bold Type».

Dagny er festens naturlige midtpunkt! Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og har opparbeidet seg et rykte som en av landets beste liveartister.

 

Puss danseskoene, vi snakkes i Vangen i august!

 

HJEMMESIDE     YOUTUBE    

 

Flere bilder