Ole Martin Olsen aka. DJ Le Mar tar med platekofferten som han har pakket spesielt for anledningen
Denne duoen spiller noe av det beste innen sjangrer som Soul, Funk, Jazz, R&B, Latin/Brazil og Ska. Samtidig vet vi at de har upåklagelig og eksemplarisk smak når det kommer til pop, rock og indie🎶
En av landets beste og mest markante frontmenn. Nå spiller han alene bare omringet av et utall instrumenter, likevel slår han gnister rundt seg på scenen.
Den nordlige halvkules mest hardtslående partypønkeband, et band med skyhøy kultstatus langt utenfor både Norges og Europas grenser.
Dagny har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og har opparbeidet seg et rykte som en av landets beste liveartister.
Bandet gjør sjantier og arbeidsviser som ble sunget til sjøs, i en rock ‘n’ roll drakt der publikum hiver seg med og synger av full hals.
Her blir det livsbejaende ompapunk og smektende sentimentalitet i skjønn forening, formidlet av et formidabelt liveband.
Fagernes Yacht Klubb er lyden av saltvann, solskinn og sommer, og ikke minst lyden av udødelige hits, gitarsoloer og allsang.
Med inspirasjon fra tidligere tiders musikere har sangene mye sjel og fuzz, og en kvalitet som gir varme og karakter. Fieh er en gjeng begavede instrumentalister som tar deg med tilbake til en epoke av røykfylte klubber, lidenskapelige fans og musikere som levde og åndet sitt håndverk.
Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer god popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm.
Frisk og fuzzdrevet kraftpop med høy sjarmfaktor og dansbarhet
En høylydt, direkte og dynamisk rocke-opplevelse du sent vil glemme.
Bunn ærlig og upretensiøst, men også storslagent, grenseløst og pustende.
HipHop med feite rytmer, og refreng så uimotståelige at du blir revet med uansett om du ikke har hørt låten før.
Karin Park har etablert seg som en av elektronikascenens tyngste aktører og er kjent for sine uforglemmelige konserter.
DJ Axillar har bagen full av hotte beats og vi inviterer til hipp stemning i Vangen i august når denne kometen besøker oss under festivalen.